Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

 

 

 

Zlatko Babić-gradonačelnik Kutine uručio je ključeve osobnog auta udruzi.

 

  1. srpnja 2021. ·

  Primopredaja automobila Udruzi UNUK

U društvu pročelnika Hrvoja Krmelića danas sam predao automobil Grada Kutine Udruzi UNUK, tj Zdenku Lončariću i njegovim djelatnicama.

Kako Udruga obilazi 30ak naših sugrađana slabijeg zdravstvenog i imovinskog stanja te s obzirom na veliku površinu samog grada Kutine, ustupljeno im je vozilo kako bi im olakšalo odlazak od jednog do drugog korisnika njihove usluge. Postojeći automobil kojim se služila Udruga je za rashodovanje te radi smanjenih sredstava s kojima raspolažu, obratili su se meni i Gradu za pomoć.

Djelatnicama Udruge nezaposlenih u Kutini želim puno uspjeha u daljnjem radu, ali i puno prijeđenih kilometara na korist njihovih korisnika u ovom autu.

Na darovanom autu gradonačelniku je zahvalio Zdenko Lončarić tajnik udruge kazavši da će im auto dobro doći za obavljanje svakodnevnih obilazaka korisnika usluga.