Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

Poštovani, Svi.
Unuk i u ova krizna vremena radi svakodnevno na terenu te skrbi o svojim korisnicima ( starim i nemoćnim).

Kao što mnogi znaju naša udruga provodi program Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na području koje pokriva CZSS Kutina tj. grad Kutina, grad Popovača te općina Velika Ludina.

Naših pet djelatnika svakodnevno vodi skrb o 45 naših korisnika- (starim i nemoćnim.)

Zbog novo nastale situacije – epidemije koja je nastala zbog korone virusa morali smo se prilagoditi i novim izazovima te smo se više prilagodili potrebama naših korisnika sa što manje socijalnog kontakta tj. pretežito na nabavku lijekova, nabavku živežnih namirnica, plaćanja računa za režije i što je najbitnije svakom našem korisniku dostavimo  po jedan topli obrok svakodnevno.

Zahvaljujući novoj organizaciji rada niti jedan naš korisnik nema potrebu za osobnim izlaganjima glede epidemije jer to naši vrijedni djelatnici obavljaju za njih.
Ovom prilikom se posebno zahvaljujemo Načelniku Stožera civilne zaštite grada Kutine te gradu Kutina što su nam i ovom prilikom izašli u susret glede doniranih zaštitnih sredstava kojih je u ovo vrijeme  nemoguće nabaviti u redovnoj prodaji.