Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

Udruga nezaposlenih u Kutini „UNUK“ jučer je u Vladi RH potpisala projekt „Kutina- Jačanje socijalne uključenosti starijih“ vrijedan 749.437,47 kn.

 

 

Ovaj projekt koji će se provoditi na području grada Kutine te LAG-a Moslavine tijekom 14 mjeseci UNUK je osmislio uz stručnu pomoć Razvojne agencije Mrav koju je Grad Kutina osnovao prije godinu dana i koja je u tom razdoblju privukla 2,5 milijuna kuna sredstava iz EU fondova, što je odličan start rada agencije.


Cilj projekta je širenje društvenih usluga za stare i nemoćne osobe, a u Kutini će biti osnovan Klub za starije i nemoćne i dodatno će se ojačati rad s volonterima.
Projektom će se otvoriti ukupno šest novih radnih mjesta, a zaposlit će se dvije mlade osobe do 29 godina te dvije starije osobe iz rizične skupine teže zapošljivih. Najvažniji partneri UNUK-u na ovom projektu su Grad Kutina, Udruga OSI i Zaklada Sandra Stojić.